Auteur

"Het Gorgopaleis" is een kledingzaak in de Brusselse Nieuwstraat. Medi Gorgona, die de zaak runt, is echter meer begaan met de invulling van haar seksuele behoeften dan met haar winkel.

Ze bezit een destructiviteit die alles en iedereen om haar meesleurt. Of kunnen deze omstaanders zich bevrijden van de kracht van Medi? Kan zij, ondanks alles, overleven?

Zo hoor je het eens van een ander

"Ik vind hem nog beter dan de eerste roman"

Magda Van den Berghe

 

Henri Buelens is gelukkig getrouwd met Mirjam. In het sociaal leven van de gemeente Temse speelt hij een voorname rol. Tot een werkongeval, gevolgd door een pijnlijke ontdekking,  zijn hele geordende leventje overhoop haalt.

De roman speelt zich voor een deel af in het bloeiende Temse van begin jaren ’80. “De Boelwerf” bepaalde mee een deel van die welvaart. Deze scheepswerf telde toen 3500 werknemers.

De geschiedenis van “Als Wolven Huilen” gaat terug tot in 1985. Mark werd toen gevraagd om het scenario te schrijven voor een langspeelfilm. De roman zit echter iets anders in elkaar dan de film. Personages werden kleurrijker. De ervaringen van de opnames werden in de roman verwerkt en de plot werd aangepast.

We gaan ook een stukje terug in de geschiedenis: de nationale munten, de Boelwerf, … Ze bestaan nog in onze herinnering en in “Als Wolven Huilen”.

Zo hoor je het eens van een ander

“Tegen zo'n lachend smoeleke kan ik niet op maar de oude brombeer wil toch wel zeggen, en dat mag iedereen lezen , ik heb het boek gelezen en het is niet alleen een prachtig verhaal maar ook heel goed geschreven. Sinds ik het heb gelezen ben je nog eens 100% in mijn achting gestegen. Krijg nu geen dikke nek want zoals je bent vind ik jou een fijne vriend. Prachtig voor die 2de druk en ik hoop dat je tweede boek de eerste nog mag overtreffen. Ik sta te popelen om hem te lezen  Groetjes en tot dat tante CORONA terug is naar China ... “
Jean Maryn